او در ادامه با اشاره به ظرفيتهاي گردشگري استان همدان تصريح کرد: شهرستان نهاوند با موقعيت ممتاز تاريخي در جنوب شهر همدان و همچنين همجواري شهرها و استانهاي مهم تويسرکان و ملاير، استان کرمانشاه، لرستان با دارا بودن جاذبههاي طبيعي، تاريخي و فرهنگي بيشمار، از استعداد لازم به منظور تبديل به يک مقصد گردشگري مهم در غرب کشور برخوردار است.
«يزداني» با اشاره به قدمت هفت هزار ساله تپه «گيان» نهاوند گفت: اين منبع عظيم فرهنگي – باستاني در شهرستان نهاوند ميتواند زمينهساز شکلگيري جريان گردشگري فرهنگي براي گردشگران فرهنگي به اين خطه باشد.
او ادامه داد: از منظر سيماي طبيعي نيز منطقه نهاوند يک دشت ميانکوهي است که به دليل قرارگرفتن در ميان سلسله ارتفاعات شمالي و جنوبي سيماي کلي منطقه از دو چهره متفاوت و متنوع کوهستان و دشت برخوردار است.
اين مقام مسوول در معاونت گردشگري سازمان ميراثفرهنگي خاطرنشان کرد: اين تنوع و همجواري کوهستان و دشت در کنار يکديگر، خود از جاذبههاي گردشگري ويژه منطقه نهاوند به شمار ميرود.
«يزداني» با بيان اينکه نهاوند به سرزمين سرآبها، سرچشمههاي جوشان و رودخانههاي خروشان نيز معروف است، بيان کرد: بسترهاي آبي موجود طبيعت سرسبزي را براي منطقه رقم زده است و از سراب گاماسياب به عنوان سرچشمه يکي از طولانيترين رودهاي کشورمان ميتوان نام برد.
او در ادامه گفت: بنابراين با توجه به منابع متنوع شهرستان نهاوند در شاخههاي مختلف گردشگري به ويژه اکوتوريسم و فرهنگي، ضرورت دارد با مديريت و برنامهريزي اين منابع را به جاذبه و محصول گردشگري تبديل کنيم.
معاون گردشگري کشور در خاتمه ابراز اميدواري کرد همايش ملي گردشگري با رويکرد توسعه نهاوند با حضور اساتيد و تصميمسازان به منظور همفکري و ارائه راهکارهاي عملياتي و برنامهسازي در فازهاي کوتاهمدت و بلندمدت، در رسيدن به اين هدف مثمرثمر باشد.
112
انتهای پیام/